Dos actes sobre menors molt interessants

Aquesta setmana passada he pogut assistir a dos actes sobre els drets i la protecció de menors, molt interessants els dos encara que per motius ben diferents.

Al organitzat pel Centre de documentació de serveis socials, destacaré la intervenció de Beatriz Llorca, lletrada de la DGAIA, quan comentava que entre la teoria i la pràctica hi ha molta distància.  Va parlar de “decepció”, que als menors no se’ls escolta ni participen, de “desprotecció de la protecció”.

En la seva intervenció, el professor de dret Isaac Ravellat va explicar com a Xile, i també en altres països, és un jutge el que determinada el desemparament, no l’Administració com a Catalunya.  El debat posterior en relació a aquest tema molt enriquidor, amb bones aportacions també de l’advocada Pilar Tintoré, del Col·legi d’Advocats.

A l’altre acte organitzat per l’ECAS sobre polítiques familiars a Catalunya,  massa autocomplaença encara que bona teoria.

ÚLTIMES NOVETATS

> Programa "Els matins de la república", de RKB. Em pregunten sobre la meva experiència i el que demano ara. Parlem del nou escenari que s'obre ara amb les resolucions del Parlament que obliguen a revisar i repensar el nostre sistema de protecció

> Els Matins de TV3, 1 de desembre de 2016. Explico que vull tornar-li a E. els seus primers tres anys i mig de vida. Vull normalitzar una relació pel seu bé. Ho he explicat en Fiscalia, a la DGAIA, en un llibre, en un documental, als mitjans ... La intransigència d'uns tècnics pot més.

Entrevista en el programa Els Matins de TV3. Esto es lo que yo pedía en octubre de 2009. Ahora han pasado muchos años y mi demanda ha cambiado, por el bien de la nena. Quiero devolverle su pasado, ser un “tiet” que convivió con ella sus primeros años de vida…

Nueva colaboración en la prensa ante un grave error de la Administración

Algunos trabajos tuyos...

DOSSIER DE PRENSA ACTUALIZADO

Entrevista a la ràdio on explico quina és ara la meva petició

Presentación

Esta web refleja la lucha por recuperar el contacto con la que durante 3 años fue mi hija. Es una denuncia de las actuaciones de los servicios de protección del menor en Cataluña, de su intransigencia y de las dificultades a las que nos enfrentamos centenares de familias.

Canal de Youtube

Galería

Suscripción

Si quieres recibir novedades deja tu email aquí:

Encuesta

¿Cuál es, a su entender, el principal problema de los sistemas de tutela de menores por parte de la Administración?

View Results

Cargando ... Cargando ...

Archivos