CANVIS EN EL GOVERN, NOUS DIRECTORS

Setembre de 2017, nova directora general (la cinquena que conec). A principis d’agost dimiteix Ricard Calvo. Feia un any que ens vam reunir per a res. Li vaig manifestar el meu enuig i que fins aquest moment no havia volgut traspassar algunes línies vermelles. La meva denúncia de la seva mala gestió es va sumar a la de sindicats, polítics, afectats, premsa …

Finalment va haver de dimitir. Vaig tenir l’ “honor” de rebre un escrit seu dies abans, on seguia sense donar-me resposta, en un to gairebé insultant.

Veurem la nova directora ….

Sis directors generals, quatre consellers … els mateixos tècnics de sempre. Tot això en tot just 9 anys.

 

Al gener de 2016 vaig escriure això:

“Al gener de 2016 i fruit d’un nou Govern a Catalunya tenim nou director de la DGAIA i nova directora de l’ICAA.

Tornaré a plantejar les meves peticions, amb l’esperança que per fi el tema es pugui resoldre. Que aquest tipus de situacions s’abordin amb criteris nous que beneficien a la nena. Perquè, tal com diuen també els experts d’INTRESS amb els quals em vaig sotmetre a moltes sessions de treball a instàncies de la pròpia administració, “el que demano és bo per a la nena””

Sense èxit de moment.  Emparats en presumptes informes tècnics no em deixen veure’t … Sindicats, Partits polítics i Associacions estan demanant la dimissió del director general.  Ho seguiré provant amb aquest o amb el que vingui …

LA URGENTE REFORMA DEL SISTEMA DE PROTECCIÓN DE LA INFANCIA Y LA ADOLESCENCIA NO PUEDE ESTAR AL ALBUR DE LA COYUNTURA POLÍTICA